Kooi is looking for a

Projektleder (M/K/NONBINÆR)

Apply immediately
Projektleder (M/K/NONBINÆR)
Odense, Region Syddanmark
Day

Ønsker du at skabe en bedre fremtid sammen med os? Kooi søger forstærkninger til vores nuværende team. Kan du lede et helt projekt fra det øjeblik, opgaven bliver modtaget, til den sidste UFO bliver hentet igen? Så er det dig, vi leder efter!

Projektleder (M/K/NONBINÆR)

Det kan du forvente

Som projektleder er du ansvarlig for hele processen, fra bestillingen går ind, til projektet er færdigt. Du fungerer som bindeled mellem salgsteamet, udviklingsteamet og kunden. Du er vores ekspert med hensyn til placering og installation af vores UFO'er. Du sørger for, at alt bliver arrangeret som aftalt med vores salgschef, og rådgiver proaktivt om, hvilke(t) produkt(er) der passer bedst til kundens behov. Du kontrollerer også projektstederne efter behov.

Du tjekker produkters tilgængelighed og håndterer logistikken. Der er tæt kontakt med lederne på stedet vedrørende, hvor UFO'erne helt præcist bliver placeret, hvad de kan forvente, og hvad der skal formidles videre. 

Du fortsætter med at overvåge projektet i baggrunden under hele projektets varighed. Hvis det er nødvendigt, besøger du også kunden igen i mellemtiden. I tilfælde af hændelser eller problemer udarbejder du rapporter og tager dig af håndteringen af dem.

Det forventer vi af dig

Du er i stand til at indgå i vores uformelle løsnings-, kvalitets- og progressivitetsorienterede kultur. Du arbejder præcist og forstår at bevare overblikket. Du er derudover i stand til at arbejde selvstændigt og kan nemt veksle mellem aktiviteter.

Plus:

 • Du kan tænke procesorienteret og er født med helikopteroverblik.
 • Du bor i nærheden af Odense.
 • Du er villig til at rejse tit.
 • Du taler flydende engelsk.
 • Du føler ansvar for hele processen.

Det tilbyder vi

En udfordrende og afvekslende stilling i et ungt og ambitiøst team. Takket være vores sunde vækst og vores ambitioner bliver der ved med at være plads til at udvikle dig. Vi tilbyder derudover:

 • En passende løn baseret på din erfaring og viden
 • En årlig kontrakt på 37 timer om ugen
 • Et omfattende introprogram, hvor du lærer virksomheden at kende
 • Masser af karrieremuligheder og mulighed for at uddanne dig/deltage i kurser
 • Adgang til vores egen online uddannelsesplatform
 • En leaset bil, en bærbar computer og en telefon
 • Pension
 • En plads i vores familie.

Vi skal nok tage os godt af dig!

Her vil du komme til at arbejde

Vi er Kooi, et internationalt kameraovervågningsfirma med ekspertise i tidsbegrænsede projekter i fjerntliggende områder. I løbet af de seneste år har vi opbygget et stort netværk af partnere og sikret adskillige internationale projekter. Det er bevist, at vores UFO-systemer er pålidelige under en lang række forhold. De har overlevet kolde, skandinaviske vintre, Storbritanniens regnfulde klima og Middelhavets brændende sol. Vi har mere end 180 medarbejdere, og vi arbejder stålsat for at kunne tilbyde den bedste mobile overvågning og midlertidige kameraovervågning i over 20 europæiske lande. Fra vores kontorer i Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Danmark bidrager vi til at skabe en sikrere fremtid, hver dag.

Her kan du finde mere information om stillingen

Er du interesseret, og kan du genkende dig selv i denne profil? Så send dit CV med en ansøgning til jobs@247kooi.com, eller ansøg direkte via knappen nedenfor.
Vil du have flere oplysninger? Så kontakt Jelmer Kloosterman (+31 88 247 5600).

www.247kooi.com

 

Kontakt fra arbejdsformidlingsbureauer ikke ønsket.

 

 

 

 

 

 

 

More Information

Have you become enthusiastic and do you recognize yourself in the profile above? Apply directly via the button below. Do you want more information? Please contact HR on telephone number: 0031 88 247 5650

Hr Kooi Vacature
Acquisition in response to this vacancy is not appreciated.