Kooi is looking for a

Sales Manager Norden/Skandinavien Construction

Apply immediately
Sales Manager Norden/Skandinavien Construction
Region Syddanmark

Vil du tilrettelægge din egen stilling og få det bedste ud af den? Vil du samarbejde om at finde egnede løsninger? Så skal du være hos Kooi! Vi er pionerer inden for kameraovervågning og varmedetektering i hele Europa. Vi støtter dig i din udvikling og sikrer, at du får det bedste ud af dig selv. For at få vores drømme til at gå i opfyldelse er vi på udkig efter en:

Sales Manager i Norden/Skandinavien
Construction


Om Kooi


Kooi tilbyder mobile kamerasystemer, der giver nem og optimal overvågning af byggepladser, affaldspladser og fjernområder. Med systemerne kaldet Unit For Observation (UFO) er vi pionerer på det europæiske marked. Kooi har sit eget overvågningscenter, Kooi Alarm Center. I dette certificerede alarmcenter analyseres og behandles alle rapporter fra de tilsluttede systemer. Systemerne designes, samles og vedligeholdes af Koois hovedkontor i Drachten, Holland. Vi har også kontorer i Tyskland, Østrig, Frankrig, Storbritannien og Spanien.

Hvad skal du lave?

Ved du, hvordan du overbeviser kunderne på det skandinaviske marked om vores produkter? Vækst er nødvendig for at fastholde positionen som førende på markedet. Derfor ønsker Kooi at styrke det nuværende team. Som selvstændig salgschef opretholder og udvider du dit netværk. Ved du, hvordan du opbygger et netværk? Så passer du perfekt hos os!
Du fokuserer på muligheder for at udvide dit netværk og øge vores markedsandel. Du har fremragende empatiske færdigheder og ved, hvordan du kan omsætte kundens behov til mulighederne i Kooi. Du investerer i forholdet til kunderne og har kendskab til dine egne produkter, så du kan yde professionel rådgivning og finde den bedste løsning. Du skal arbejde selvstændigt, og du kan nemt skifte mellem forskellige kunder: vedvarende energi (f.eks. vind og sol), byggeri, infrastruktur og affaldssektoren. Det gælder både med hensyn til størrelse og regional kultur. Du vil ofte skulle rejse ud til kunderne. Slutteligt sørger du for, at opgaven er korrekt beskrevet, så Kooi ubesværet kan påbegynde udlejningen af kamerasystemer.
Hvilken slags person leder vi efter?


For det første skal du passe ind i vores løsningsorienterede, uformelle kultur og kvalitetsstandarder. Derudover leder vi efter en person, der kan føre vores salg i Skandinavien til et højere niveau.


Du opfylder desuden følgende kriterier:

 • Salgserfaring på et af vores markeder (foretrukket)
 • Veludviklede kommunikationsfærdigheder
 • Flydende i skriftligt og mundtligt engelsk
 • lydende i skriftligt og mundtligt dansk
 • or i Danmark (i området omkring Odense / Jutland)
 • Evnen til at arbejde selvstændigt og samtidigt holde god kontakt med hovedkontoret
 • Fuldtid 37 timer
 • Hovedkontor i Odense
 • Arbejdsområde: Skandinavien.


Hvad tilbyder vi?


En udfordrende og varieret stilling i et ungt og ambitiøst team. Vi giver dig mulighed for at udvikle din egen arbejdsmetode og coacher dig i denne forbindelse. Grundet sund vækst og vores ambitioner om yderligere vækst er der løbende plads til at udvikle sig selv. Vi tilbyder desuden:

 • En passende løn baseret på din viden og erfaring
 • Et omfattende introduktionsprogram, hvor du lærer virksomheden godt at kende
 • Masser af karrieremuligheder og mulighed for at følge kurser
 • Dansk pensionsordning
 • En firmabil, bærbar computer og mobiltelefon
 • En plads i Kooi-familien

Du kan stole på, at vi tager os godt af dig!


Hvor kan du få flere oplysninger om stillingen?


Er du interesseret i jobbet, og genkender du dig selv i ovenstående profil? Så bedes du sende dit CV og en motiveret ansøgning til jobs@247kooi.com, eller ansøge direkte via knappen nedenfor.
www.247kooi.com


Henvendelser fra jobagenter og arbejdsformidlinger angående den opslåede stilling frabedes.

More Information

Have you become enthusiastic and do you recognize yourself in the profile above? Apply directly via the button below. Do you want more information? Please contact HR on telephone number: 0031 88 247 5650

Hr Kooi Vacature
Acquisition in response to this vacancy is not appreciated.